RTW FM – DE LOKALE OMROEP VOOR WADDINXVEEN

Te beluisteren via de lokale ether op 105.8MHZ, DAB+ 7B (Lokaal 47)

of kijk en luister via onderstaande livestream.

Beeld van liveprogramma's vanuit onze studio, kunt u ook hierboven bekijken.

Radio programma nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

RTW/Waddinxveen/Programmering #radio
Over Liefde Gesproken is er volgende week Donderdag 7 December weer van 19.00-20.00 met twee speciale gasten dit keer !
Mijn gasten zijn: Willem Verschut en Edith Addink.
Zij weten alles over de werking van Edelstenen.
In deze hectische tijden kunnen we wel wat liefde, zelfliefde en stabiliteit gebruiken.
We gaan het bijvoorbeeld hebben over welke edelstenen er zijn en waarvoor ze te gebruiken zijn .
Waar moet je op letten bij de aanschaf en hoe ga je ze zelf gebruiken ?
Kan je er meerdere tegelijkertijd gebruiken en waar leg je ze neer?
Ook hebben we het over edelstenen en spiritualiteit.
Ook nemen Willem en Edith een aantal stenen mee, ik kan niet wachten!
Ook wordt er weer mooie muziek gedraaid tussendoor dus kijk en/of luister 7 December 😊
Via de livestream op www.rtw.nl
Via de ether op 105.8 mhz.
Via DAB 7+ (lokaal 47)
Presentatie en Regie: Conny Prins
Techniek: Theo Klomp
... See MoreSee Less

RTW/Waddinxveen/Programmering #radio Over Liefde Gesproken is er volgende week Donderdag 7 December weer van 19.00-20.00 met twee speciale gasten dit keer !Mijn gasten zijn: Willem Verschut en Edith Addink.Zij weten alles over de werking van Edelstenen.In deze hectische tijden kunnen we wel wat liefde, zelfliefde en stabiliteit gebruiken.We gaan het bijvoorbeeld hebben over welke edelstenen er zijn en waarvoor ze te gebruiken zijn .Waar moet je op letten bij de aanschaf en hoe ga je ze zelf gebruiken ?Kan je er meerdere tegelijkertijd gebruiken en waar leg je ze neer?Ook hebben we het over edelstenen en spiritualiteit.Ook nemen Willem en Edith een aantal stenen mee, ik kan niet wachten! Ook wordt er weer mooie muziek gedraaid tussendoor dus kijk en/of luister 7 December 😊Via de livestream op www.rtw.nlVia de ether op 105.8 mhz.Via DAB 7+ (lokaal 47)Presentatie en Regie: Conny PrinsTechniek: Theo Klomp
Laad meer. . .

Berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Waddinxveen/Voetbal #sport
Bron en Beeld: Sportplatform Waddinxveen.
... See MoreSee Less

Waddinxveen/Voetbal #sportBron en Beeld: Sportplatform Waddinxveen.

Waddinxveen/Algemeen #nieuws
Bron en Beeld: Gemeente Waddinxveen.

WADDINXVEENSE HUISHOUDENS KUNNEN ENERGIETOESLAG AANVRAGEN

De gas- en energieprijzen zijn hoog. Daarom stelt de Rijksoverheid ook in 2023 € 1.300,00 per huishouden beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Waddinxveense huishoudens die een uitkering, bijzondere bijstand of minimaregeling van de gemeente ontvangen, krijgen de energietoeslag begin december automatisch op hun rekening. Inwoners die vorig jaar zelf de energietoeslag aanvroegen en ontvingen, krijgen ook een brief. Vanaf 1 december kunnen andere huishoudens met een laag inkomen en huishoudens die financiële problemen hebben door de gestegen energieprijzen zelf de energietoeslag aanvragen via .

De energietoeslag is er voor huishoudens met een laag inkomen of financiële problemen
Dat zijn huishoudens met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm. Dit is voor alleenstaanden een netto-inkomen van € 1.502,53 en voor pensioengerechtigden € 1.676,71. Voor samenwonenden of getrouwden is dit € 2.146,46 en voor pensioengerechtigden € 2.276,85. Deze bedragen zijn netto-inkomsten per maand uit loon, pensioen of uitkering, zonder vakantietoeslag. Kinderbijslag en toeslagen van de Belastingdienst zoals huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag rekenen we niet mee. Ook telt uw spaargeld (vermogen) niet mee. Huishoudens met een hoger inkomen die in financiële problemen gekomen zijn door de gestegen energieprijzen, kunnen misschien gebruik maken van een uitzondering, ook wel de hardheidsclausule genoemd. Let op: dit kan alleen als hier dringende redenen voor zijn, waar geen andere oplossing voor is.

Het aanvragen van de energietoeslag voor 2023 kan tot 1 maart 2024
Vanaf 1 december 2023 kunnen huishoudens die niet automatisch de energietoeslag ontvangen, de toeslag aanvragen via . Elk huishouden krijgt hetzelfde bedrag van € 1.300,00. Huishoudens die eerder dit jaar een voorschot van € 500,00 ontvingen, krijgen nu dus nog € 800,00. Na het digitaal aanvragen hoort u zo snel mogelijk of de aanvraag is toegewezen of afgewezen. Als de aanvraag wordt toegewezen, dan ontvang u de energietoeslag binnen 6 tot 8 weken. Iedereen die hulp nodig heeft bij het digitaal aanvragen kan iedere vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur terecht bij de Formulierenbrigade in de bibliotheek (Gouweplein 1).
... See MoreSee Less

Waddinxveen/Algemeen #nieuwsBron en Beeld: Gemeente Waddinxveen.WADDINXVEENSE HUISHOUDENS KUNNEN ENERGIETOESLAG AANVRAGENDe gas- en energieprijzen zijn hoog. Daarom stelt de Rijksoverheid ook in 2023 € 1.300,00 per huishouden beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Waddinxveense huishoudens die een uitkering, bijzondere bijstand of minimaregeling van de gemeente ontvangen, krijgen de energietoeslag begin december automatisch op hun rekening. Inwoners die vorig jaar zelf de energietoeslag aanvroegen en ontvingen, krijgen ook een brief. Vanaf 1 december kunnen andere huishoudens met een laag inkomen en huishoudens die financiële problemen hebben door de gestegen energieprijzen zelf de energietoeslag aanvragen via www.waddinxveen.nl/energietoeslag. De energietoeslag is er voor huishoudens met een laag inkomen of financiële problemenDat zijn huishoudens met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm. Dit is voor alleenstaanden een netto-inkomen van € 1.502,53 en voor pensioengerechtigden € 1.676,71. Voor samenwonenden of getrouwden is dit € 2.146,46 en voor pensioengerechtigden € 2.276,85. Deze bedragen zijn netto-inkomsten per maand uit loon, pensioen of uitkering, zonder vakantietoeslag. Kinderbijslag en toeslagen van de Belastingdienst zoals huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag rekenen we niet mee. Ook telt uw spaargeld (vermogen) niet mee. Huishoudens met een hoger inkomen die in financiële problemen gekomen zijn door de gestegen energieprijzen, kunnen misschien gebruik maken van een uitzondering, ook wel de hardheidsclausule genoemd. Let op: dit kan alleen als hier dringende redenen voor zijn, waar geen andere oplossing voor is.Het aanvragen van de energietoeslag voor 2023 kan tot 1 maart 2024Vanaf 1 december 2023 kunnen huishoudens die niet automatisch de energietoeslag ontvangen, de toeslag aanvragen via www.waddinxveen.nl/energietoeslag. Elk huishouden krijgt hetzelfde bedrag van € 1.300,00. Huishoudens die eerder dit jaar een voorschot van € 500,00 ontvingen, krijgen nu dus nog € 800,00. Na het digitaal aanvragen hoort u zo snel mogelijk of de aanvraag is toegewezen of afgewezen. Als de aanvraag wordt toegewezen, dan ontvang u de energietoeslag binnen 6 tot 8 weken. Iedereen die hulp nodig heeft bij het digitaal aanvragen kan iedere vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur terecht bij de Formulierenbrigade in de bibliotheek (Gouweplein 1).
Laad meer. . .