Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Video's

RTW Waddinxveen | Algemeen | Kindercomite Waddinxveen | #nieuwsAfgelopen woensdag 22 november is RTW op bezoek geweest in het stadhuis van Waddinxveen, waar het eerste officiële bijeenkomst van het Kindercomite plaatsvond. Ze werden verwelkomt door Burgemeester Nieuwenhuis waarna de kinderen allemaal persoonlijk werden geïnterviewd door RTW. Ze konden allemaal vertellen wat ze die middag gingen doen.Ze gingen die middag d.m.v. een spel aan de slag met Kinderrechten en over welke onderwerpen zij belangrijk vinden in de gemeente. Ook was er een gastspreker Safae Ahannay, zij was de 2e Kinderburgemeester van gemeente Alphen a/d/ Rijn. Ook was zij voorzitter van de kinderraad van 30 kinderen. Wat een leuke spontane groep, we gaan ze zeker later nogmaals interviewen om te kijken wat ze hebben bereikt.Bron en Beeld: RTW.
RTW Waddinxveen | Algemeen | Kindercomite Waddinxveen | #nieuwsAfgelopen woensdagmiddag is RTW op bezoek gegaan in het gemeentehuis waar het eerste Kindercomite in Waddinxveen bijeen kwam.Ze werden verwelkomt door Burgemeester Nieuwenhuis.In dit filmpje kan je zien hoe de burgemeester de kinderen verwelkomt voor hun eerste vergadering.Het tweede filmpje waar de kinderen werden geïnterviewd door RTW, zal later worden gepubliceerd.Bron en Beeld: RTW Nieuws uit Waddinxveen en omstreken
RTW Waddinxveen | Wonen/dakloos | #nieuwsHet is een groot maatschappelijk probleem in Nederland maar ook in Waddinxveen: DAKLOOS.Meerdere mensen in Waddinxveen hebben momenteel geen woonruimte en kunnen niet bij familie of vrienden terecht.Ze zijn gescheiden en moesten hun huis uit, waaronder Anja Lebbing. Anja is 5 jaar geleden gescheiden en moest vanwege dat ze zich net pas had ingeschreven bij Woonpartners, bij haar vader gaan wonen. Haar vader moest vanwege zijn gezondheid naar een zorgcentrum en Anja moet nu dus per 1 december a.s., de woning hebben ontruimd. Ze kan nergens heen!We hebben een filmpje gemaakt over Anja, die jullie kunnen bekijken en beluisteren. Ook zal zij in het programma van Wandelgangen komen morgenavond vanaf 19.45 uur, en zal er worden gesproken over de mogelijkheden die er zijn als bijvoorbeeld de gemeente, die Anja heeft doorgestuurd naar Wadwijzer, die Anja zullen gaan begeleiden met die mogelijkheden.Ook gaan ze kijken of Anja een urgentieverklaring kan krijgen want wanneer ben je URGENT!Bron en Beeld: Theo en Willy Klomp RTW.
RTW Waddinxveen | Algemeen | Filmimpressie aankomt Sinterklaas 18 november 2023 \ #nieuwsBron en Beeld: Arie van Dijk RTW

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for RTW Nieuws uit Waddinxveen en omstreken
1,384
RTW Nieuws uit Waddinxveen en omstreken

RTW Nieuws uit Waddinxveen en omstreken

RTW Nieuws uit de regio Waddinxveen en omstreken, de nieuwssite van Waddinxveen en omgeving.

RTW Waddinxveen | Programmering | RTW Nederbeat | #nieuws

Donderdag 14 december, de laatste Nederbeat uitzending van dit jaar, ontvangen wij de band: Young Ones Forever.
Dit is een een zesmans formatie die zoals ze zelf zeggen; Wij zijn “Young Ones Forever”, omdat muziek maken, ons jong van geest houdt. Onze missie is iedereen te laten meegenieten van de muziek van Cliff Richard & The Shadows. Daarnaast maken we uitstapjes naar andere jaren 60 muziek zoals o.a. Buddy Holly, Elvis Presley, The Ryders en The Ventures.

Benieuwd waar ze spelen? Kom dan naar de RTW studio op 14 december vanaf 21.00 uur dan kunnen jullie

Willem de Jonge (slaggitaar)
John Paul Didden (basgitaar)
Wil van der Ham (zang)
Rien Meijer (zang/ toetsen/ mondharmonica)
Jonas Moberg (sologitaar)
Frank Hopman (drums)

horen spelen.

Kunnen jullie niet komen, dan kunnen jullie luisteren en kijken via: www.rtw.nl of in de ether luisteren via 105.8 of via DAB+, 7B, lokaal 47.

Bron en Beeld: RTW Nederbeat,
... See MoreSee Less

RTW Waddinxveen | Programmering | RTW Nederbeat | #nieuwsDonderdag 14 december, de laatste Nederbeat uitzending van dit jaar,  ontvangen wij de band: Young Ones Forever.Dit is een een zesmans formatie die zoals ze zelf zeggen; Wij zijn “Young Ones Forever”, omdat muziek maken, ons jong van geest houdt. Onze missie is iedereen te laten meegenieten van de muziek van Cliff Richard & The Shadows. Daarnaast maken we uitstapjes naar andere jaren 60 muziek zoals o.a. Buddy Holly, Elvis Presley, The Ryders en The Ventures. Benieuwd waar ze spelen? Kom dan naar de RTW studio op 14 december vanaf 21.00 uur dan kunnen jullieWillem de Jonge (slaggitaar)John Paul Didden (basgitaar)Wil van der Ham (zang)Rien Meijer (zang/ toetsen/ mondharmonica)Jonas Moberg (sologitaar)Frank Hopman (drums)horen spelen.Kunnen jullie niet komen, dan kunnen jullie luisteren en kijken via: www.rtw.nl of in de ether luisteren via 105.8 of via DAB+, 7B, lokaal 47.Bron en Beeld: RTW Nederbeat,Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Gouda | Sport | #sport

Wintertriatlon Gouda op zaterdag 16 december bij Langlaufvereniging Gouda

Langlaufvereniging Gouda organiseert dit jaar weer de Wintertriatlon Gouda op zaterdag 16 december. Een prestatietocht met een vleugje wedstrijd die bestaat uit hardlopen, mountainbiken en langlaufen op onze kunststofbaan. De wedstrijd kent een korte en een lange versie.

Daarnaast kunnen ook teams van 2 of 3 personen de afstanden afleggen.
Doe dus vooral ook mee als team! Je moet wel in ieder geval één keer op de ski’s bij ons geoefend hebben.

De start van de wedstrijd is bij De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad. De wedstrijd start om 12.00 uur.

Deelname kost € 17,50 per persoon of € 32,50 per team.

Meer informatie en aanmelden op www.langlauf.nl [1]
... See MoreSee Less

Gouda | Sport | #sportWintertriatlon Gouda op zaterdag 16 december bij Langlaufvereniging GoudaLanglaufvereniging Gouda organiseert dit jaar weer de Wintertriatlon Gouda op zaterdag 16 december. Een prestatietocht met een vleugje wedstrijd die bestaat uit hardlopen, mountainbiken en langlaufen op onze kunststofbaan. De wedstrijd kent een korte en een lange versie.Daarnaast kunnen ook teams van 2 of 3 personen de afstanden afleggen.Doe dus vooral ook mee als team! Je moet wel in ieder geval één keer op de ski’s bij ons geoefend hebben.De start van de wedstrijd is bij De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad. De wedstrijd start om 12.00 uur.Deelname kost € 17,50 per persoon of € 32,50 per team.Meer informatie en aanmelden op www.langlauf.nl [1]

Moordrecht | Evenement | Kerst | #nieuws

Feestelijke kerstmarkt bij activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht

Het is weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt bij activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht! Op donderdag 14 december van 18.00 tot 20.30 uur, aan het Oosteinde 27.

Bezoekers kunnen genieten van activiteiten in en om het gebouw. Het middelpunt van de kerstmarkt is de verkoop van handgemaakte kerstartikelen. Deze zijn met liefde gemaakt door de cliënten van De Schakel, boerderij In de Krom en andere activiteitencentra van Gemiva. Natuurlijk is de Kerstman aanwezig, zijn er verse oliebollen, marshmallows en warme dranken.

De opbrengsten van deze avond zullen bijdragen aan een feestdag voor onze cliënten. Dit evenement is mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers, ouders en lokale bedrijven.

Activiteitencentrum De Schakel, onderdeel van de Gemiva, biedt een omgeving waar mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen tempo kunnen werken en groeien. Zij doen er activiteiten en werkzaamheden die aansluiten bij hun interesses, vaardigheden, talenten, ontwikkelingsmogelijkheden en leeftijd.

Voor meer informatie over de Kerstmarkt of De Schakel, check de website: Gemiva - De Schakel. Blijf op de hoogte van alle activiteiten via onze Facebookpagina: Facebook
Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.

Bron en Beeld: Gemiva
... See MoreSee Less

Moordrecht | Evenement | Kerst | #nieuwsFeestelijke kerstmarkt bij activiteitencentrum De Schakel in MoordrechtHet is weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt bij activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht! Op donderdag 14 december van 18.00 tot 20.30 uur, aan het Oosteinde 27.Bezoekers kunnen genieten van activiteiten in en om het gebouw. Het middelpunt van de kerstmarkt is de verkoop van handgemaakte kerstartikelen. Deze zijn met liefde gemaakt door de cliënten van De Schakel, boerderij In de Krom en andere activiteitencentra van Gemiva. Natuurlijk is de Kerstman aanwezig, zijn er verse oliebollen, marshmallows en warme dranken.De opbrengsten van deze avond zullen bijdragen aan een feestdag voor onze cliënten. Dit evenement is mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers, ouders en lokale bedrijven. Activiteitencentrum De Schakel, onderdeel van de Gemiva, biedt een omgeving waar mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen tempo kunnen werken en groeien. Zij doen er activiteiten en werkzaamheden die aansluiten bij hun interesses, vaardigheden, talenten, ontwikkelingsmogelijkheden en leeftijd. Voor meer informatie over de Kerstmarkt of De Schakel, check de website: Gemiva - De Schakel. Blijf op de hoogte van alle activiteiten via onze Facebookpagina: FacebookGemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.  Bron en Beeld: Gemiva
Laad meer