Adverteren

 

RTW brengt Waddinxveen bij u thuis!

RTW is de lokale omroep voor Waddinxveen met een duidelijk herkenbare en brede programmering voor iedere doelgroep. RTW biedt de luisteraars en kijkers via www.rtw.nl, live nieuws en informatie (63 uur per week) op lokaal niveau. Op de radio en via de stream en DAB+, 7B, lokaal 47, is uw advertentie minimaal 10 keer per dag te horen. Als RTW niet live is komt uw advertentie continue voorbij op de beeldkrant. Er wordt veel gekeken en geluisterd via de internet site. Het lokale karakter kan voor ondernemers interessant zijn; RTW zit midden in de doelgroep en… adverteren bij RTW is niet duur!

 

Advertentiemogelijkheden bij RTW

U weet het zelf ook wel: adverteren kunt u overal… Maar de prijzen die gerekend worden vallen vaak tegen en het resultaat is ook al lastig te bepalen. RTW biedt u betaalbare reclame in verschillende vormen, en – u zult het zelf ondervinden – met een positief resultaat. U kunt adverteren op:

 

Radio en Beeldkrant
In de vorm van een radio commercial. Uitzending live vindt minimaal 10 keer per dag op willekeurige tijdstippen plaats en via de beeldkrant (indien er niet live wordt uitgezonden) komt uw advertentie continue langs. De lengte van een commercial ligt rond de 40 seconden.

U kunt zelf een tekst maken, u kunt het ook zelf inspreken en naar ons toesturen. Maar we kunnen ook een afspraak maken dat wij het voor u opnemen. Maar natuurlijk kan RTW een tekst voor u maken en het opnemen met een Voice-over.

De kosten hiervan zijn: € 350,- exclusief BTW per jaar.

 

Internet
rtw.nl heeft gemiddeld per maand zo’n 20.000 hits! Op deze site vind u lokaal nieuws en informatie over de omroep en Waddinxveen e.o.. U kunt adverteren door middel van een lopende banner op de site. De kosten hiervan zijn : € 250,- exclusief BTW per jaar.

 

U kunt natuurlijk ook optie 1 en 2 nemen! We geven u dan een korting van: € 50,-. De kosten van optie 1 samen met optie 2 bedraagt: € 550,- exclusief BTW per jaar!

 

SPONSORING BIJ RTW

RTW is een stichting en is financieel afhankelijk van de subsidie die door het Rijk wordt verstrekt aan de lokale omroepen en door reclame en sponsoring. Als u RTW wil sponseren zijn wij u zeer erkentelijk. Wij zullen dan een bord(je) bij ons in de studio hangen met uw bedrijfsnaam erop.

De kosten hiervan zijn, afhankelijk van de grootte van het bord, en dit bepaalt u zelf. De kosten zijn vanaf € 100,- exclusief BTW per jaar.

Dit is ook te combineren met: uw logo op onze website via een lopende banner. Hier zijn de kosten tezamen vanaf € 350,- exclusief BTW per jaar.

Hoe neem ik contact op met RTW? Heel eenvoudig…

Neem contact op via e-mail: t.jklomp@kpnplanet.nl

Vermeldt uw telefoonnummer dan wordt u teruggebeld. Of u belt direct naar hoofd reclame: 06-51998143.

Samen met u wordt de meest geschikte vorm van adverteren bepaald, en voor u het weet, staat u volledig in de belangstelling!